Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes, coupées en tronçons
- 4 pommes de terre, moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard, confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs, tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3377 kJ / 807 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Axoa d'agneau
55 Min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Millas
1 Std.
Cotriade
1 Std.
Osso-buco
1h 20min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Alicuit de canard
1 Std.
Estouffat toulousain
2h
Calamar à la piperade
35 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min