Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noix décortiquées
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy, très froid
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cerises, dénoyautées
- 1 tranche de saumon fumé, coupée en lanières
- pousses d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 809.3 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Cheesecake au saumon
4h
Crumble au foie gras
1h 10min
Verrine saumon-endive
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Gaspacho aux petits légumes
20 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min