Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g de noisettes en poudre
- 25 g de farine de blé
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
Les fruits
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de pommes et de poires, en petits cubes
- 2 étoiles de badiane
Le dressage
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, en cubes
- quelques feuilles de persil frais ou jeunes pousses (shiso, épinards...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Cannelés au jambon
13h
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Cheesecake au saumon
4hod.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3u. 25min
Minicannelés au chorizo
12h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min