Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La préparation de base
- 150 g de biscuits roses de Reims (18 biscuits env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
Le coulis de nectarine
- 2 nectarines, non épluchées et coupées en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 2 feuilles de menthe fraîche
Les blancs en neige
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La préparation au mascarpone
- 250 g de mascarpone
- 10 g de sucre vanillé maison
- 4 nectarines, non épluchées et détaillées en petits dés
Le dressage
- 2 nectarines, non épluchées et taillées en fines lamelles
- 12 petites feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 970 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraîcheur de nectarine
25min
Papillote de fruits
30 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Minitartes fines nectarine-pistache
1h 25min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Tarte express aux fraises
50min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrine à la pomme
30 min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min