Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâte à crumble
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
Le sabayon au citron
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 25 g de beurre froid, coupé en parcelles et 5 g pour la poêle
- 5 g d'huile d'olive
- 6 noix de saint-jacques, moyennes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 681.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13h
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Crumble au foie gras
1h 10min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Champignons farcis aux pruneaux
30 Min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min