Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâte à crumble
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
Le sabayon au citron
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 25 g de beurre froid, coupé en parcelles et 5 g pour la poêle
- 5 g d'huile d'olive
- 6 noix de saint-jacques, moyennes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 681.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Cheesecake au saumon
4h
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Crumble au foie gras
1 godz. 10 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min.
Cannelés au jambon
13 Std.