Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâte à crumble
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
Le sabayon au citron
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 25 g de beurre froid, coupé en parcelles et 5 g pour la poêle
- 5 g d'huile d'olive
- 6 noix de saint-jacques, moyennes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 681.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Cheesecake au saumon
4ωρ.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min