Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 2 - 3 branches de persil frais
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 150 g de poitrine de porc, découennée et coupée en morceaux (réserver les parures pour le bouillon)
- 50 g de chair à saucisse
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 40 g de mie de pain
- 1 poule
Le bouillon
- 1600 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 clous de girofle
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 poireaux, coupées en gros tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3325 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1 Std.
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Rognons de veau au xérès
25 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20 min
Alicuit de canard
1 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min