Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce mayonnaise
10 Min
Mayonnaise
5min
Œuf poché sauce meurette
1h
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Sauce au vin doux
55min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min