Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Œuf poché sauce meurette
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Dip d'asperges blanches
15 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Pâté périgourdin
48h
Gratinée aux oignons
50 min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min