Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques
45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Chutney de poires
55min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min