Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 Std. 30 Min
Verrine saumon-endive
10min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Clémentine farcie au crabe
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Gratin de figues
25min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min