Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 1 citron jaune non traité, coupé en quatre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- 2 feuilles de kaffir
- 2 queues de langouste, surgelées
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- le zeste d'un combava
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2441 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10 min
Saumon sauce gribiche
35min
Cabillaud façon aïoli
1h
Pissaladière classique
2h
Tellines en persillade
1h 30min
Gambas au romarin
40min
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
Merlu à la galicienne
45min
Tartare de bar
10 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h