Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 godz.
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Crumble au foie gras
1h 10 min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.