Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1 godz. 30 min
Crumble au foie gras
1 godz. 10 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min