![Mousse au roquefort, poire et gingembre Mousse au roquefort, poire et gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d44b993f7e07fe1bcffb6ad04753bc4a/Derivates/9bb5e44c1ec60293e4f7998ed49007d8ba319f3f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12 godz. 35 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Crumble au foie gras
1h 10min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3hod.
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min