Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Crumble au foie gras
1h 10 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 godz.
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h