Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Rillettes de poulet façon basquaise
55 Min
Rillettes de porc tradition
12u.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes de lapin
12u.
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4h 30 min.
Pâté périgourdin
48 Std.
Rillettes de canard
2h 30 min.
Rillettes de poulet
6h