Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Petites tourtes forestières
1 Std. 15 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12h 35min
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6 Std. 15 Min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 Std. 20 Min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 Std.
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 Std. 15 Min