Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Crème brûlée à la Passion
3 Std. 45 Min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2h 50min
Galette des rois ananas-caramel au beurre salé
2 Std. 20 Min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Crème brûlée à l’abondance
3h
Crème brûlée à la violette
2h 15 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Crème brûlée au champagne
2h 25min