![Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/277770.jpg)
Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 godz.
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Iles flottantes
1h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35min