Compatibele versies
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Cheesecake au saumon
4h
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Mille-feuille de tuiles aux noisettes
2h
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3h 45min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1h
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min