Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de chocolat noir à pâtisser à 60% de cacao, cassé en carrés
- 200 g de beurre, coupé en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 80 g de biscuits roses de Reims, cassés grossièrement en morceaux
- 40 g de biscuits au beurre, type petits-beurre, cassés grossièrement en morceaux
- 125 g de fruits secs variés, colorés de préférence (fraises, canneberges, amandes, pistaches non salées)
- 4 c. à soupe de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 667 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Punch réunionnais
15 min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Muffins pistou-pistache
40 dk
Truffes au chocolat blanc
1u. 35min
Poudre au caramel
1sa
Macarons au citron
12 Std.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 Std. 30 Min
Roulé à la tomate
2 Std.
Pâtes de fruit à la fraise
2hod. 35min
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Pâtes au cacao
48h