Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de chocolat noir à pâtisser à 60% de cacao, cassé en carrés
- 200 g de beurre, coupé en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 80 g de biscuits roses de Reims, cassés grossièrement en morceaux
- 40 g de biscuits au beurre, type petits-beurre, cassés grossièrement en morceaux
- 125 g de fruits secs variés, colorés de préférence (fraises, canneberges, amandes, pistaches non salées)
- 4 c. à soupe de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 667 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Biscuits au comté
1h
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Tuiles au fromage
15min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Pâtes de fruit à la fraise
2 Std. 35 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25min
Cookies moelleux au chèvre
40min
Minicannelés au chocolat
13u.
Sablés façon sucettes
1h 30min
Gâteau coton
1h 45min