Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de lait demi-écrémé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de chair de melon
- 40 g d'amandes effilées, torréfiées à sec
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse de kiwi
2h 15min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Mousse à l'abricot
2h
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min