Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Fleurs chorizo-feta
35min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30 min
Tuiles aux crevettes
40 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Bouchées chèvre-raisin
1h