Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Ballotine comme un macaron
25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Verrines estivales
12h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min