Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 brins de persil plat frais, équeutés
- 300 g de gésiers de canard confits, égouttés (sans graisse)
- 500 g de cuisses de canard confites, sans la peau et effilochées grossièrement (1 boîte de 4 cuisses), réserver la graisse et la gelée (voir "Conseil(s)")
- 15 g de cognac
- 2 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3399 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 126.5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24ωρ. 20 λεπτ.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine de campagne
4h 30min