Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 brins de persil plat frais, équeutés
- 300 g de gésiers de canard confits, égouttés (sans graisse)
- 500 g de cuisses de canard confites, sans la peau et effilochées grossièrement (1 boîte de 4 cuisses), réserver la graisse et la gelée (voir "Conseil(s)")
- 15 g de cognac
- 2 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3399 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 126.5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15 Min
Pâté de campagne
48h
Rillettes de poulet
6h
Foie gras de canard
72h
Confit d'oignons rouges
4h
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h