Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Glace au parmesan
12 godz.
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 godz. 45 min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.