Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse à l'abricot
2 Std.
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Mousse aux pommes
40 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrine à la pomme
30min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse de kiwi
2h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min