Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture provençale
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de tomates séchées à l'huile, coupées en deux
- 50 g de poivrons rouges grillés, en conserve, coupés en morceaux
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
La garniture au beurre d'escargot
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 100 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 146 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Feuilletés au beaufort
1sa
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 dk
Foie gras de canard
72 Std.
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Terrine de poisson
1sa
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Gougères
45 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1sa 15 dk