![Petits choux aux escargots Petits choux aux escargots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F03D4A84-6365-4A1C-BFD2-CA8BC593796E/Derivates/E7E019D7-3206-4E5A-BA41-0887F38EA0A1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture provençale
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de tomates séchées à l'huile, coupées en deux
- 50 g de poivrons rouges grillés, en conserve, coupés en morceaux
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
La garniture au beurre d'escargot
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 100 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'escargots cuits, en conserve
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 146 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 min
Pain surprise
24h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 godz. 20 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Opéra de foie gras
24h
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Ballotine comme un macaron
25 Min
Minifeuilletés aux escargots
50 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Sauce gribiche
15 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Délice de foies au riesling
2h 50 min