Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3óra 15p
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1j 35 menit
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Pain de saumon, crème citronnée
6sa 15 dk
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min