Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Verrines printanières
25 phút
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrines à l'italienne
3h 25min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min.
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Punch de Noël
2 Std. 15 Min