Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1588 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce bordelaise
45min
Sauce gribiche
15min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Moules à la bretonne
55min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Sauce périgourdine
35min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Rognons de veau sauce madère
20min