Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 60 g de beurre
- 600 g de rognons de veau, dénervés et coupés en tranches (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'oignon blanc
- 10 g de farine de blé
-
20
g d'eau
of 20 g de bouillon - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier fraîche
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de xérès sec
of 10 g de vin de madère - 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais plat, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Pintade au chou
1h 10 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Alicuit de canard
1j
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 Std. 15 Min
Matelote de poisson au Riesling
13 godz.
Lapin à la moutarde
1j
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Sauce gribiche
15min