Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de saumon frais, coupé en cubes (3 cm)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre d'estragon
- ½ c. à café de pastis parfumé, type Henri Bardouin
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 100 g de chutes de saumon fumé
- 40 g de beurre mou, coupé en morceaux
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Terrine aux deux poissons
1h
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de thon aux câpres
15min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Rillettes aux deux saumons
1h
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Rillette de sardine au citron
5 min
Terrine de poisson
1h
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15min