Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1914 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Foie-gras mi-cuit
50h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min