Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1004.5 mg
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté en croûte
7h 45min
Petits choux aux escargots
1小时 20 分钟
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15min
Rognons de veau sauce madère
20 Min