Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1004.5 mg
Alternatieve recepten
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Iles flottantes
1 Std.
Terrine de campagne
25h 15min
Foie gras de canard
72 Std.
Caillebottes vendéennes
12h 45min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min