![Pâté de Pâques Pâté de Pâques](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d028ad84b967f6e83e6eaeff0e0f1b12/Derivates/40f147d280172baf5a53170e8f3ff4484756ad3f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1004.5 mg
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24ч.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15 min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Roulé à la tomate
2h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 Std. 30 Min