Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1004.5 mg
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Punch de Noël
20min
Rognons de veau sauce madère
20min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Terrine bressane
24h
Iles flottantes
1h
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Minifeuilletés aux escargots
50min