Apparaten en Accessoires
Caillebottes vendéennes
Voorbereiding 5min
Totaal 12u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
750 g de lait cru (voir "Conseil(s)")
-
7 - 10 gouttes de présure
-
café, froid120 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
670.3 kJ /
159.3 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
25.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi - n°17
39 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Pain de saumon
1 Std. 20 Min
Pâté aux prunes
1 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 Min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Rillettes de maquereau
1 Std. 30 Min
Riz au lait
1 Std.
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2 Std.
Sauce beurre blanc
20 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Œufs au lait
50 Min