Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, détaillés en dés
- 110 g de carotte, détaillée en dés
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
- 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g de poisson blanc sans arêtes (merlu, merlan...), coupé en morceaux
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 4 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 920 kJ / 219.9 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 536 mg
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1h
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de saumon aux épinards
2h
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 godz. 30 min
Terrine de campagne
25h 15 phút
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1u. 15min
Flans saumon-courgette
1h
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2 Std. 35 Min