Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée de fruits d'automne et fruits secs
- 5 g de gingembre frais, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pommes acidulées, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 3 poires bien mûres, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 16 abricots secs dénoyautés
- le jus d'un citron jaune
-
50
g de sirop d'agave
of 50 g de miel - 2 tours de moulin à poivre
Les madeleines (pour 25 madeleines env. ou 50 mini-madeleines)
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 gros œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1877 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de fruits d'automne
30min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Compote pommes-châtaignes
20 Min
Compote pommes-poires-miel
15min
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35min
Compote rhubarbe fraise
35min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Compote coing-pomme-framboise
30min
Compote express de pêche au caramel
10 min
Compote de pommes à la vanille
30min
Compote de prune à la cannelle
25 min