Apparaten en Accessoires
Foie gras d'oie à la truffe
Voorbereiding 20min
Totaal 72u.
6 portions
Ingrediënten
-
1 foie gras de canard cru, (400-500 g)1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
-
20 g de pineau des Charentes
-
5 g d'armagnac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
15 g de brisures de truffe noire
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1881 kJ /
450 kcal
Vetten
47.5 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Balade toulousaine
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Risotto aux cèpes
30 min
Aïoli traditionnel
10 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Figues farcies
20 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Foie gras farci aux figues
24 godz.
Risotto aux morilles
45 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Foie gras de canard
72 godz.
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min