Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
of 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce rouille
10 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Risotto aux cèpes
30min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Sauce au vin doux
55 Min
Langouste au combava
55 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Chutney à la mangue
4 Std.
Foie gras de canard
72hod.
Risotto aux morilles
45min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 godz. 40 min