Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
of 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Aïoli traditionnel
10 min
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Foie gras farci aux figues
24h