Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
of 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1881 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Risotto lotte et lard
50min
Foie gras de canard
72h
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Foie gras farci aux figues
24h
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Risotto aux morilles
45min