Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Pâté de Pâques
2 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté de campagne
48h
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Céleri rémoulade
10 Min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min
Terrine de campagne
4h 30min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min