Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Pâté de lapin
2h 35min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes de canard
2h 30min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min