Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- quelques bardes de lard gras
- 360 g de blanc de poulet
- ½ c. à soupe de miel
- 1 c. à café de sauce de soja
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de persil frais
- 200 g de lardons fumés
- 200 g de chair à saucisse
- 20 g de cèpes séchés, préalablement réhydratés dans de l'eau pendant 1 heure
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de thym frais, effeuillé
- 2 c. à soupe de cognac (ou autre alcool)
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre vert, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de canard
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de viandes express
1h 5min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Pâté en croûte
7h 45 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50 min