Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1434 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Terrine bressane
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24ωρ. 20 λεπτ.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de campagne
25h 15 phút
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Terrine de poulet au basilic
4h 10min