Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1434 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Terrine de poulet au basilic
4h 10 min.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de poisson
1h
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de poulet à l'estragon
24h