Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fromage de chèvre frais, type Chavroux
- 40 g de noisettes décortiquées
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 140 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en deux
- 40 g de miel
- 20 g d'eau
- 140 g de raisins noirs et blancs, égrainés et coupés en deux
- 100 g de crème liquide entière
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817.1 kJ / 195.8 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3 godz. 15 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45 min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5 godz. 45 min
Baba au rhum
3 Std.
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min