Compatibele versies
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de muscat de Baumes de Venise
-
2
c. à soupe de sirop d'érable
of 2 c. à soupe de miel -
500
g d'abricots frais, dénoyautés
of 500 g d'abricots au sirop, en conserve, dénoyautés - 120 g de griottes, dénoyautées
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe bombée de sucre vanillé maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 717 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Bouchées chèvre-raisin
1h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min