Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Coq au vin
9h 40min
Champignons farcis
13u. 15min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 Std.
Navarin aux petits légumes
1 Std.
Langouste au combava
55 min
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Curry de crevettes, légumes et nouilles
35min
Encornets à la provençale
55 min
Rougail crevette
50min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min