Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1u. 15min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Garbure du Béarn
1h 10min
Cassoulet de la mer
50 min
Thon encebollado
1u. 15min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min