Risotto aux bigorneaux
TM6 TM5

Risotto aux bigorneaux

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron, pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2265.8 kJ / 538.5 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
19.8 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
2 g
Natrium
718 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten