Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moutarde douce à l’abricot
Değerlendirme yok
Marsala chaud
Değerlendirme yok
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Değerlendirme yok
Bouchons de mahi mahi
1h 20 min
Figues farcies
20 min
Flan express au roquefort
30min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Ananas givré à la sauge
12h
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Potion magique
40min
Jus de grenade
20 min
Glace à la moutarde
12h