Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée au pain d'épices
24h
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Pannacotta parmesan
2h 20 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Fraîcheur de yaourt
5 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min