Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- ½ gousse de vanille
- 250 g de blanc de poulet, coupé en morceaux
- 60 g de crème de coco
- 1 œuf
- le zeste d'un citron vert
- 5 brins de coriandre fraîche
- 25 g de jus de citron vert
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- 1 tige de citronnelle fraîche, coupée en deux
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 511.2 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Chutney de poivrons au safran
55 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1 Std.
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h