Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 brins de persil frais, ciselés
- 10 g de laitue de mer déshydratée (voir "Conseil(s)")
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- 1 c. à soupe de farine de blé
- le jus d'1/2 citron jaune
- ½ c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
1
pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
of 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts - 200 g de champignons frais, brossés et émincés en lamelles
- 200 g de thon en boîte au naturel, égoutté
-
80 - 100
g de filets de cabillaud cuits
of 80 - 100 g de filets de saumon frais cuits - 150 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, cuites et décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1366 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de saint-jacques
1h 20min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Cassolette de poissons
1h
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Petits flans de poisson
1hod. 5min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Pintade au chou
1h 10min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Lotte à l'andouille
1h 20min
Bar farci à l'oseille
1h 10min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min