Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Pêches au basilic
30 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Gratin aux figues
15 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 min
Clafoutis figues-amandes
50 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Pêche Melba
6h
Tarte aux figues, amandes et romarin
2u. 5min