Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Nougat de chèvre aux fruits frais
12h 35min
Poires duchesse
12sa 25 dk
Sabayon aux raisins
15 min
Breizh bowl
13h
Glace à l'oseille
3 Std. 20 Min
Gratin aux figues
15 min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Îles flottantes, crème à la menthe
2h 10min
Gratins à la banane
35 Min
Clafoutis poire-speculoos
45 分钟