Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20 min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Poires farcies en papillote
35 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Gratin aux figues
15min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Mousse à l'abricot
3h 30min
Crème anglaise à l'orange
1j