Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 600 g de raisins
- 80 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Sauce soubise
30min
Flan à la pistache
30min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Sabayon au citron
15min
Bavarois tomate-fraise
2h 25min
Soufflé à l'ananas
35min
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min