Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Soufflé à l'ananas
35min
Choucroute de la mer
40min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Sauce à l'oseille
25min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Lotte au beurre rouge
40min
Sabayon aux raisins
15min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Ananas en papillote
1h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min