Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Cassolette de poissons
1h
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Petit flan de la mer en cocotte
40min