Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Bûche de poisson
13h
Bavarois d'asperge
15 Min
Petits flans aux asperges
55 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Minigâteaux aux pommes sans gluten
55 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Aspic d'asperges
24h
Terrine de poisson
1h
Ile flottante à la réglisse
35 min
Soufflé au fromage express
50 min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min