Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Moules à l'escabèche
24h
Cassoulet de la mer
50 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Mouclade
1 Std.
Brandade de morue
24 godz. 35 min