Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'escabèche
24 Std.
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Sauce armoricaine
1h
Sauce américaine
55 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Moules à l'espagnole
50 min
Moules à la bretonne
55 min
Mouclade
1h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Langoustines sauce au whisky
1u. 10min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min