Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux câpres
45 min
Pressé de raie
14h
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Choucroute de la mer
40 min
Rillettes de lapin
12h
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Mouclade charentaise
40 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min