Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30 min
Raie aux câpres
45min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30 min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min