Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 menit
Matelote de roussette au vin rouge
1j 30 menit
Rognons de veau sauce madère
20 min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Joues de porc au citron confit
1 godz. 5 min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Rognons de veau au xérès
25 min
Raie aux câpres
45 Min