Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à l'ananas
35min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Sabayon classique
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Asperges sauce mousseline
1h
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Soupe de fraise à la menthe
15min