Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35 min
Sauce chasseur
35 min
Sauce bordelaise
45 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Sauce soubise
30 min
Rillettes de poisson blanc
55min
Sauce dieppoise
35 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Sauce gribiche
15 Min
Rognons de veau sauce madère
20min