Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Sauce cocktail
10 min
Sauce soubise
30 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce chasseur
35 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2j
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 min
Sauce gribiche
15min