Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pêches au basilic
30min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Poires au vin rouge
5h
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Terrine de campagne
4h 30 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3 godz. 35 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min