Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Poires au vin rouge
3u. 20min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Céleri rémoulade
10 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de canard
24h
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Poires au vin rouge
5 Std.
Pêche pochée au thym
3u. 20min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35min
Terrine de campagne
4h 30min
Sauce gribiche
15 min