Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 dk
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Poires au vin rouge
5 Std.
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Saumon sauce gribiche
35 dk
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3 Std. 35 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Crème anglaise à l'orange
1sa