Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en morceaux
- 6 belles feuilles de basilic frais
- 100 g d'eau
- 50 g de ricotta
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 6 petites feuilles de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 913 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate au basilic
30 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Velouté de tomates à la crème
35 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Velouté de cresson à la brousse
35 min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 min
Soupe à l'oignon
50min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min