Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
-
400
g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
of 400 g de rhubarbe, préalablement décongelée - 130 g de cassonade
- 100 g de beurre mou en morceaux, et un peu pour le moule
- farine, pour le moule
- 3 œufs
- 125 g d'amandes en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de sel
-
100
g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
of 100 g rhubarbe surgelée, préalablement décongelée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1869 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4h
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Cobbler à la cerise
40 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux mirabelles
1 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe
1h