Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'ail
- 50 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 4 tranches de pain de campagne rassis
- 30 g de graisse de canard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Gratinée aux oignons
50min
Potage Saint-Germain
45min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Estouffat toulousain
2h
Soupe à l'ail
40min
Garbure
1h 10min
Soupe des hortillons
1h 15 min
Velouté de cresson à l'ail
1h